sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Balin maaseudulla - 2. päivä

Tänään jatkoimme Balin maaseutuun tutustumista suunnaten Bedugulin alueelle.
Ensimmäisenä kohteena oli paikalliset markkinat, joista hedelmäostoksen jälkeen suuntasimme ylös vuoristoon ja Pura Ulun Danu temppeliin (Lake Bratan), joka on nähtävillä Indonesian 50000 rupian setelissä.

Balilla alkaa keskiviikkona 17. päivät isot juhlat nimeltään Galundan & Kuningan, johon liittyy paljon paikkojen koristeluita - tämä alkoi jo näkymään katukuvassa kun paikalliset olivat pystyttäneet isoja bambuseipäitä jotka on koristeltu eri tavoin. Myös temppeleissä oli jo palvontamenot käynnissä.
Tällä alueella oli myös buddhalainen temppeli, kirkko sekä moskeija - Balilaiset kunnoittavat eri uskontoja ja tasa-arvoisuus näkyi hyvin tässä paikassa.

Pura Ulun Danu
Seuraavaksi suuntasimme kohti Tabanan riisiterasseja, jotka sijaitsevat Jatiluwihin kylässä. Tällä teimme pienen trekin pitkin riisipeltojen pengerryksiä - välillä liskoja ja käärmeitä väistellen. Käärmeet eivät kuulema olleet myrkyllisiä - en viitsinyt jäädä kokeilemaan.


Paikallinen töissä

Kävelyllä riisipellolla


Viimeksi suuntasimme Taman Ayun Mangwi temppeliin, joka on jonkinmoinen kuninkaallinen temppeli - vesihautojen ympäröimänä.
Taman Ayun Mangwi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti