perjantai 5. joulukuuta 2014

Kuala Lumpur

Lähdimme aamulla klo 10 Singaporesta Malesiaan Transtar yhtiön Solitaire bussilla, jossa oli todella lokoisat olot. Istuimet olivat lähes metrin levyiset, ja niissä oli säätöjä joka suuntaan.

Rajaylitys tapahtui suhteellisen jouhevasti - ainoastaan Malesian rajalla piti kaikki matkatavarat raahata bussista ulos, tarkistukseen ja toisella puolella rajaa nostaa takaisin bussiin. 

Alkumatkasta bussissa tarjoiltin myös lounas, jonka jälkeen matka sujui leppoisasti musiikka kuunnellen henkilökohtaisesti viihdejärjestelmästä ja palmuviljelmiä katsellen. Viiden tunnin matkustuksen jälkeen saavuimme Kuala Lumpurin keskustaan, josta siirryimme taksilla (täysin huijaritaksi - otti matkasta 3.5€, kun oikea hinta piti olla 0.5€ - perusvirhe!!) Impiana KLCC hotelliin.

Impiana KLCC hotelli taitaa olla matkan paras hotelli, joka sijaitsee aivan Petronas Towerien välittömässä läheisyydessä. Heti hotellille saavuttua matkatavarat otettiin meiltä pois, ja respassa tarjoiltiin kylmää ja viristävää sitruuna-inkiväärijuomaa. Onnistuin puhumaan hotellissa huoneen upgraden Superior-tasolta Delux-tasoon, josta on näkymät Petronas Towerille. 

Iltapäivästä käveltiin Petronas Towerin ympäristöön kuvailemaan tornia, pyörimään Suria KLCC ostohelvetissä ja nauttimaan muutama erittäin kallis olut (n. 6€) - muslimimaassa olut on erittäin kallista muuhun verrattuna. Hotellilta lähtee ilmastoituja (villeitä) kävelysiltoja ympäri KLCC aluetta - näissä oli mukava tallustaa kun ulkolämpötila oli 34 astetta. 

Huomenna mennään itse torniin, jossa pääsee 170 ja 340 metrin korkeuteen katsemaan maisemia.

Seuraavassa hieman kuvia Petronas Towerin (tai Towers..) ympäriltä.

Petronas Tower

Hotellin uima-altaalta näkymä kohti Petronas Toweria


Petronas Tower

Suria KLCC ostokeskus ja "joulukuusi"

Petronas Towerin iltavalaistuksessa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti