lauantai 6. joulukuuta 2014

Kuala Lumpurin asfalttiviidakossa

Tänään kävimme Kuala Lumpurin keskustassa siten, että otimme monoralin KL Sentraliin, josta kävelimme enemmän tai vähemmän ränsistyneiden korttelien ja hinditemppenien läpi kohti Jalan Petalingin kiinalaista katua, jossa yksi jos toinenkin yritti myydä minulle Omegaa kaksi yhden hinnalla. Tarkkoja "poikia" bongaamaan kellomerkki kädestä. Oikea "Ranta-Rolex" katu - olisi myös saatu aitoja LV-laukkuja "halvalla"...ehkä toisella kertaa.

Kolmen tunnin (hikisen) kävelyn ja "kamaran grillauksen" jälkeen paluu hotelliin ja uimaan ns. infinity-poolille, josta on mainiot näkymät KLCC:lle ja Petronas Towerseille.  Iltapäivästä suunnattiin taas ostohelvettiin, jossa edullisesti sai ihan hyvää biriania - ja juomaksi kokonainen kookospähkinä..nam! Hinta 5 euroa henkilö.

Illalla oli vuorossa päivän kohokohta - vierailu Petronas Towersiin, jossa pääsi noin tunnin aikana kävelemään tornien välisssä olevalla sillalla (170 metrissä) sekä kakkostornin näköalatasanteella (370  metriä). Aurinko laski sopivasti horisonttiin, josta alla on myös muutama kuva.

Jalan Petaling ostokadun portti

Monorail

Petronas Towers 170 metrissä

Petronas Towers - tower 1 - 370 metriä

Auringonlasku Petronas Towersista nähtynä

Petronas Towersit iltavalaistuksessaEi kommentteja:

Lähetä kommentti