perjantai 13. helmikuuta 2015

Ko Phangan

Tänään on siirrytty Ko Samuin saarelta viereiselle Ko Phanganin saarelle viikonlopun viettoon - ikäänkuin lähdetty viikonlopun mökkilomalle. Matka tehtiin katamaraani aluksella, ja matkan pituus oli 12km - eli noin 20 minuuttia. Itse Maenamin satamassa, Ko Samuilla, oli hirveä härdelli kun ihmiset jonottivat lauttaa. Oltiin ihan ensimmäisten joukossa jonossa, ja kun päästiin sisälle niin lautta lähtikin matkaan puolityhjänä. Mielestäni meidän takana oli vielä ainakin satakunta ihmisistä, ja he varmaankin jäivät rannalle - itse lautta oli todella paljon myöhässä ja ehkäpä tästä syystä lautta lähti ajallaan, mutta jätti suurimman osan matkustajista pois. Mai pen rai!!

Alkusähläyksen jälkeen päästiin keinuen Ko Phangan saarelle Thong Sala satamaan, jossa vastassa oli majapaikan auto - joka kuljetti meidän Sunset Cove Resort nimiseen majapaikkaan. Tästä eteenpäin meno muuttui erittäin letkeäksi ja rennoksi. Majapaikka sijaitsee meren rannalla, ja tällä kertaa valittiin majoituksena perinteinen buglow joka on vanhanko mutta erittäin hyvä.. isot huoneet, oma teranssi näyttää merelle, - talossa on ilmastointi ja ulko- ja sisäsuihkut sekä kylpyamme.

Alueen ranta on kerrassaan upea. Saa taas kahlata vedessä muutamia satoja metrejä kunnes pääsee koralliriutalle. Päivä menikin vedessä kahlatessa ja hotellin uima-altaalla aurinkoa ottaen. Oltiin varmaankin 3-4 tuntia rannalla, kunnes auringonlaskun jälkeen siirryttiin viereeseen ravintolaan syömään "Sea Bassia" eli onkos se nyt jotain meriahventa. 

Huomenna jatketaan viikonlopun viettoa mökkilomalla - ja varmaankin vedessä kahlaamista ja merielämän ihmettelyä.

Ko Phangan on kuuluisa nuorison biletyspaikkana erityisesti täydenkuun aikana (Full Moon Party), mutta nyt ei ole täysikuu ja ne bileet on saaret eteläosassa. Huomenna tosin olisi Half Moon Partyt..

Auringonlasku Ko Phanganilla

Sunset Cove pool, meri ja päärakennus

Sunset Cove ilta-auringossa

Auringonlasku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti