maanantai 16. helmikuuta 2015

Paluu Ko Samuille

Eilen palattiin paratiisisaarelta (Ko Phangan) takaisin turistisaarelle (Ko Samui). Olisi oikeastaan pitänyt viettää pidempi aika Ko Phanganilla, mutta näiden etukäteen tehtyjen majoituksien suhteen "piti" palata - ja en halunnut maksaa montaa käyttämätöntä majoitusyötä Ko Samuilla.

Ko Phangan ja Ko Samui ovat todella erilaisia saaria - Ko Phangilla on sitä "hippi" ja "reppureissaajien" aluetta, mutta luoteisosassa on enemmän "normaalia" menoa eikä mitään hippihuuruista menoa.

Hintataso saarilla on myös merkittävästi erilainen. Esim. Pad Thai ruoka maksoi Ko Phanganille 80-120B, kun taas Ko Samuilla se maksaa 120-250B. Myös olut on halvempaa : 60B vs 90B.

Nyt ollaan sitten vielä viikko Ko Samuin saarella. Tällä viikolla on (torstaina 19. helmikuuta 2015) kiinalainen uusivuosi (Vuohen vuosi), ja tiedossa on jonkinlaista ilotulitusta. Eilen illalla Lamai Beachilla näkyi huomattavasti enemmän värivaloin koristeltuja ravintoloita. Ohjelmassa on ainakin tutustuminen Ko Samuin länsipuoleen - eli Lipa Noi (Lipa Beach) ja Nathoniin (pääkaupunki) - ja mahdollisesti siirtyminen toiseen paikkaan saarella (Lipa Noi) loppuviikoksi.

Ohessa vielä kuvia Ko Phanganilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti