torstai 12. helmikuuta 2015

Rantapäivä

Tänään vietettiin taas kerran rantapäivää Lamai ja Chaweng beachien välisellä rannalla. En tiedä rannan nimeä, mutta olipa sellainen missä sai kahlata muutama satametriä rannasta ennen koralliriuttaa, joka esti isompien aaltojen tulon rantaan asti. Olihan mukava kahlata vedessä "vaatteet päällä" (shortsit, paita ja sandaalit) ja kun oli poistunut vedestä kesti ehkäpä 20 minuuttia kun vaatteet olivat taas kuivat ja suolatut!

Paluumatkalla takaisin Lamai Beachille käytiin syömässä sveitsiläisellä Rostiland nimisessä ravintolassa, jossa sain syödäkseen jotain muuta kuin thai-ruokaa - eli röstiperunoita ja sianlihaa. Tässä alkoikin kaivata hieman vaihtelua ruokavalioon, vaikka eihän täällä ole ravintoloista puutetta ja  thai-ruokakin on hyvää. Täältä löytyy jopa ruotsalainen ravintola, josta saisi perunamuusia ja lihapullia, mutta niin paha kotiruoka-ikävä ei vielä ole.

Huomenna lähdetään aamusta Ko Samui saaren pohjoisosaan Maenamiin, josta siirrytään pikalautalla (noin 20 minuuttia) Koh Phanganin saarelle "viikonlopun viettoon" Sunset Cove Resorttiin. Majapaikka sijaitsee saaren länsirannalla, eli sieltä pitäisi olla hyvät auringonlaskut.

Ohessa kuvia kahlausrannalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti